Wij maken grafmonumenten met vakmanschap, zorg en toewijding

Eeuwige Roos urnen in onze webshop en fysieke winkel

Eeuwige Roos Urnen
Eeuwige Roos Urnen

Eeuwige Roos maakt prachtige urnen, de urnen zijn gemaakt van glas. Iedere glazen urn is door de bewerking uniek. 

Eeuwige Roos officiële reseller

Eeuwige Roos maakt urnen en daarna wij mogen deze urnen aan u verkopen. Tromp en Roggen is een officiële reseller van Eeuwige Roos urnen, daarom kunt u deze urnen terugvinden in onze webwinkel, waar u rustig kunt bekijken welke urn u aanspreekt.

Eeuwige Roos showroom

De glazen urnen kunt u in het echt bekijken bij Tromp & Roggen, daar vindt u een brede beschikbare collectie aan urnen, kunt u uw zintuigen een daadwerkelijke keuze laten maken. Voor uw oriëntatie is het prettig de plaatsing en op maat gemaakte mogelijkheden en accessoires te waarnemen, maak daarom een afspraak en kom vervolgens langs in onze showroom.

Kom op afspraak langs in onze showroom

Eeuwige Roos urnen vullen

Tromp en Roggen vult uw glazen urn zorgvuldig met as en sluit de urn vervolgens af. Aangenaam is dat de as-restanten niet alleen in één urn hoeven te zitten, ook over meerdere urnen kunnen de as-restanten worden verdeeld. Tromp & Roggen vult niet alleen glazen urnen, ook andere as-ornamenten (zoals sieraden) worden ook gevuld, laat u hierover informeren door contact op te nemen met Tromp & Roggen. Of kijk in onze urnen webshop.

Bekijk de urnen

Eeuwige Roos assortiment

De glazen urnen zijn beschikbaar in verschillende lijnen.

Glazen urnen: Elan-line

De Elan-line bestaan uit glazen urnen in een bolvorm en ovale kegelvorm met een vervaardigde kleur en glinster coating. De urnen bestaan uit verschillende volumes.

Glazen urnen: Premium-line

De Premium-line bestaan uit glazen urnen waarin het definitieve ontwerp zeer goed is afgewerkt. De kleuren zijn vervaardigd door gekleurd glas op de juiste manier toe te voegen tijdens het proces. 

Glazen urnen: Memory-line

De Memory-line bestaan uit glazen urnen waarin de vrije vorm is toegepast. De kleuren zijn vervaardigd door gekleurd glas toe te voegen tijdens het proces, waardoor een uniek eindresultaat ontstaat. 

Glazen urnen: Stardust-line

De Stardust-line bestaan uit glazen urnen waarin het bruisende effect is toegepast. De bruisende deeltjes zorgen daarom voor een levendig aanwezigheid.

Glazen urnen: Balance-line

De Balance-line bestaan uit keramieken urnen. Het 3-tal beschikbare urnen groepen zijn conisch en beschikbaar in verschillende kleuren.

Glazen urnen: Frosted-line

De Frosted-line bestaan uit glazen urnen waarbij de buitenste laag een doffe structuur heeft en een persoonlijke tint in de vorm van tekst en/of plaatje is glad geschuurd.