TROMP & ROGGEN NATUURSTEEN

Sinds eind 1999 is Tromp & Roggen gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en restaureren van grafmonumenten.

Als u ons uitgebreide productenaanbod bekijkt ziet u dat grafmonumenten tegenwoordig niet alleen meer van natuursteen gemaakt maar tevens van glas en roestvrij staal. Op deze manier kunnen er steeds meer herkenningspunten aangebracht die aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene. Onze sleutelwoorden zijn klantvriendelijkheid, betaalbaarheid, deskundigheid en een goede service.

grafsteen gedenksteen

VAKMANSHAP

In de goed uitgeruste en uitgebreide werkplaats van Tromp & Roggen worden de monumenten vakkundig samengesteld. Tevens worden in de werkplaats de teksten en inscripties op bestaande en nieuwe monumenten geplaatst

VAN A TOT Z

Tromp & Roggen is gespecialiseerd in het ontwerpen, het plaatsen en het restaureren van grafmonumenten. Tevens verzorgen wij het aanbrengen van inscripties op bestaande en nieuwe grafmonumenten.

MEEDENKEN

Tromp & Roggen denkt graag met u mee om het juiste monument samen te stellen die aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene. Dit kan niet alleen door de materiaal keuze maar ook door het aanbrengen van diverse herkenningspunten

EVEN VOORSTELLEN

Enno Tromp

Ik kwam direct na mijn schooltijd in de natuursteen sector terecht. Ik de loop der jaren heb ik vele technische aspecten van het vak geleerd bij verschillende natuursteen bedrijven. In 2000 besloot ik om samen met Eric, Tromp & Roggen op te richten. In eerste instantie alleen voor het plaatsten van grafmonumenten voor andere steenhouwers maar gaandeweg zijn wij ook zelf begonnen met de verkoop van grafmonumenten. Door onze ervaringen met diverse werkwijzen hebben wij dit gecombineerd tot onze eigen kwalitatief hoogwaardige werkwijze. Zodoende staan wij garant voor een technisch hoogwaardig uitgevoerd monument en zijn wij pas tevreden als de klant tevreden is.

Henk Schenkel

Ik werk sinds 1979 in de natuursteen sector. Ik heb alle werkzaamheden uitgevoerd binnen het vakgebied. Doordat ik heb geleerd hoe het is om vanaf het begin een gedenksteen te ontwerpen, te fabriceren, te monteren en te plaatsen heb ik waardering en betrokkenheid voor wat een gedenksteen voor iemand betekend. In het begin van het verkopen van gedenkstenen ging het zoals het mij is geleerd. Je hebt een boek en achterin staan de prijzen en u zoekt er maar een uit. Deze werkwijze gaf mij geen voldoening en geen betrokkenheid met de nabestaanden van de overledene. Door een gesprek te voeren en het uitwisselen van ideeën komen we samen tot een persoonlijke gedenksteen.

OMDAT ER VERSCHIL IS

Er is ook werkelijk verschil in de wijze waarop wij werken en hoe wij met de nabestaanden omgaan. Een gedenksteen ontwerpen kost tijd en een goede communicatie. Alles wat met de begrafenis en crematie te maken heeft moet snel geregeld worden en tevens als het verdriet van het verlies zeer intens is. Het ontwerpen van de gedenksteen staat niet onder tijdsdruk, hier kunt u rustig over na denken, de tijd nemen welke u nodig bent en rustig overleggen met uw familie. Elke gedenksteen wordt gemaakt per opdracht, deze halen we niet uit de reeds bestaande voorraden, wij zorgen voor een persoonlijke gedenksteen.

 

Kom vrijblijvend ervaren dat er verschil is.